Ruby și iubitul, despre tot ce nu s-a văzut la „Asia Express”: „Ne-am certat rău de tot de la o manea, cu amenințări”

+3 click pentru
galerie

Ruby și iubitul, despre tot ce nu s-a văzut la „Asia Express”: „Ne-am certat rău de tot de la o manea, cu amenințări” © Instagram

Experiența de la „Asia Express” a fost una extrem de frumoasă, dar și solicitantă pentru toți participanții. Doi dintre aceștia au avut o relație plină de tensiuni și emoții, căci epuizarea, oboseala și mulți alți factori i-au făcut să ajungă aproape „la cuțite”. Este vorba despre Ruby și iubitul său.

Ruby și iubitul său au venit în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”, acolo unde au povestit despre inedita experiență de la „Asia Express”. Cei doi susțin că au trăit momente unice, iar acest lucru a fost un nou pas în relația lor de cuplu. 

„Acum arătăm ceva mai bine, acolo nu a fost așa situația. În primele 2 zile am vrut să renunțăm, după ne-am adaptat și a fost cea mai tare experiență. Cel mai greu lucru a fost să nu ne certăm. Ea se ceartă cu mine, eu încerc să domolesc lucrurile. Am fost amândoi, am avut perioade în care ne-am lovit cap în cap, dar dacă nu sunt eu calm, nu rezolvăm nimic, iar ea nu o să fie niciodată. Îmi mânca zilele! Ea este prea agitată pentru orice, cânta mereu manele...Eu am slăbit cam 7 kilograme, ea a slăbit 5 kilograme.​” a povestit iubitul lui Ruby.

„Ni s-a părut ușor, floare la ureche. Acum, dacă îmi înmânați un plic roșu cu „Asia Express” fug până în Thailanda! Foarte frumoase țările ca aventură, ca peisaje, ca emoție...am fost foarte emoționați. Am văzut primele 2 episoade și nu știam că ne-am certat. El nici măcar nu a stat să se certe cu mine! În 60 de zile ne-am certat de 10 ori, de 15-20. A fost o nouă etapă în relația noastră, dar suntem încercați de soartă. Este o aventură pe care o puteți trăi chiar și prin ochii noștri. Nu mi-a plăcut de el pentru că nu s-a certat cu mine. Nu am niciun motiv să nu-l plac. Am fost norocoasă să fiu alături de el și am avut noroc că el este calm. Ne-am certat rău de tot de la o manea, cu amenințări!” a povestit și Ruby, cu zâmbetul pe buze.

Aventura „Asia Express” continuă, în fiecare duminică, luni și marți de la ora 20:00, pe Antena 1.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro