Ruby şi-a operat sânii! Primele imagini: "Rezolv o problemă mai veche" / VIDEO

Ruby şi-a operat sânii! Primele imagini: "Rezolv o problemă mai veche" / VIDEO © captură video

Ruby a ajuns marţi pe masa de operaţie! Cunoscuta cântăreaţă a rezolvat nemulţumirea pe care o avea cu privire la bustul ei. Nu este prima intervenţie la nivelul sânilor, ci a treia. Da, a treia.

În urmă cu câţiva ani, având bustul mare, Ruby a decis să îl micşoreze. Ulterior şi-a pus implanturi din dorinţa de a avea din nou sâni mari, iar ieri a făcut o altă mărire. Atât înainte, cât şi după intervenţia chirurgicală, Ruby s-a filmat în spital, acolo unde abia aştepta să rezolve problema care îi dădea mari bătăi de cap. Mai mult decât atât, cântăreaţa susţine că a ţinut totul ascuns mereu pentru că nu îi plăcea nici măcar să vorbească despre această situaţie.

"Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie... Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!", a povestit Ruby. 

"Hei, hei, hei, astăzi facem ţâţele!", cântă Ruby. 

După ce s-a trezit, Ruby s-a filmat din nou. Operaţia a decurs aşa cum trebuia, iar ea începe perioada de recuperare. "Încă nu înţeleg pe ce planetă sunt", a spus ruby după ce s-a trezit, după operaţie, fiind încă sub efectul anesteziei. 

"Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș. Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme", spunea Ruby în urmă cu câteva luni, dezvăluind astfel cauza care a dus la problema cu care s-a confruntat atât timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest