Ruby și Robert au plănuit deja nunta? "Sunt norocos că o am, dar ea e și mai norocoasă"

+3 click pentru
galerie

Ruby și Robert au plănuit deja nunta? "Sunt norocos că o am, dar ea e și mai norocoasă" © Instagram

Fanii lui Ruby au avut ocazia să îl cunoască pe Robert, iubitul ei, cu ocazia participării celor doi la showul Asia Express și au putut observa cât de sudată este relația lor. Cei doi au planuri mari, la șapte ani de când au început să fie un cuplu.

Ruby a mărturisit cum reușește să mențină flacăra pasiunii vie în relația ei cu Robert, dar și când va veni timpul să îmbrace rochia de mireasă pentru prima oară. 

"Sunt norocos că o am, dar ea cred că e mai norocoasă.", a spus Robert.

"Suntem norocoşi că ne avem unul pe celălalt. Abia aştept să rupă rochia asta de pe mine! Noi suntem foarte nebuni. Mai este pasiunea dintre noi. Avem aproape șapte ani de relaţie. Aproape șapte. Nu ne-am gândit la nuntă. M-a cerut ea de vreo câteva ori. Nu am cerut-o, nu m-a cerut, zice ea...eu nu cer, eu îmi iau.", a spus și Ruby

Ruby a spus și care dintre ei este mai gelos în relație: "E cel puţin la fel de gelos. Eu sunt poate un pic mai nebună. Cum să mai fii gelos după șapte ani? Eu chiar sunt foarte cuminte deşi lucrez într-un mediu înconjurat de fete. Nu înţeleg cum ea nu are încredere după șapte ani. Eu mă şi alint mult." 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest