Ruby și-a făcut bagajele și a plecat din țară! Iubitul i-a făcut o surpriză colosală. "Parcă sunt la insula iubirii"

+3 click pentru
galerie

Ruby și-a făcut bagajele și a plecat din țară! Iubitul i-a făcut o surpriză colosală. "Parcă sunt la insula iubirii" © Instagram

E sexy, e fierbinte şi bineînţeles că merita o vacanţă la soare unde să se relaxeze! Ruby s-a cazat la cel mai extravagant hotel din Bulgaria, dar nu singură ci împreună cu iubitul!

Cu un întreg spa  şi o piscină imensă la dispoziţie, cei doi porumbei au profitat de timpul în doi şi chiar au avut parte de o surpriză romantică! "Şi ce romantic avem aici, inimioare şi lebăduţe, şi balonşe, parcă sunt la insula iubirii!  Parcă sunt la mini-tel, mini-tel şi ce mai e? Purimuntra.Nu-mi place deloc când e scena aşa departe şi artistul singur, acolo. Îmi vine să mă duc să-i cânt în strună!", a scris Ruby, pe Instagram.

După momentul romantic şi concertul în aer liber, răsfăţul a continuat....cu ceva dulce. Ruby nu își refuză nimic atunci când vine vorba de pofte și nu face parte din categoria femeilor care se înfometează pentru a obține trupul perfect. 

"Nu ştiu ce vă place vouă, mie îmi plac astea", a mai spus Ruby.  

Artista se distrează de minune şi profită de trupul ei bine proporţionat, mai ales că de curând şi-a pus o pereche nouă de silicoane de care e mândră tare.

Ruby, fericită cu noile silicoane

Ruby a făcut câteva greșeli în trecut și a recunoscut că nu a fost foarte disciplinată în privința regulilor post-operatorii. Acum a mers, din nou, la medicul estetician, pentru a rezolva o problemă mai veche pe care o avea la sâni. 

"Sună aşa superficial ce am făcut şi am tras atât de mult, a doua zi după operatie am sustinut un concert, era luna ianuarie, la minu multe grade. mI S-a desfăcut operatia la un moment dat. Si am făcut ca la Megidia, mi-am dat cu ...Nu voiam să mai trec pe la doctor. Ultima dată mi-am schimbat implanturile... Eu nu credeam că sânii mei ar putea arăta aşa de bine.", a declarat Ruby, la Răi Da Buni. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro