Rudele fac pomeni separate pentru Ileana Ciuculete și Cornel Galeș. De ce s-a ajuns la această decizie

+3 click pentru
galerie

Rudele fac pomeni separate pentru Ileana Ciuculete și Cornel Galeș. De ce s-a ajuns la această decizie © Arhivă

Rămâne o mare ruptură între Ileana Ciuculete și Cornel Galeș chiar și după moarte. Deși inițial au dorit să le facă pomenile în aceeași zi, rudele celor doi au decis ca, până la urmă, acestea să aibă loc separat. Au și motivat hotărârea lor.

Pe 14 martie, va avea loc parastasul de trei ani al Ilenei Ciuculete. Cu câteva zile înainte, la final de februarie, va fi pomenit și fostul ei soț, Cornel Galeș, care a murit într-un accident rutier la final de noiembrie 2019.

Pomeni separate pentru Ileana Ciuculete și Cornel Galeș

Potrivit Click!, de pomana Ilenei Ciuculete se va ocupa „nașa” Doina Belu, în timp ce parastasul lui Cornel Galeș cade în grija fostei iubite, Viviana.

Pentru poamana artistei, Doina Belu, cea care a organizat toate celelalte parastasuri de până acum, va trece prin aceleași obiceiuri. Ca de obicei, atât ea, cât și „blonda Vivi” vor apela la o firmă specializată, care va pregăti și coliva și pachetele cu alimente.

Deși s-a dorit ca pomenile să aibă loc în aceeași zi, iată că rudele au decis să se reorienteze, cel mai probabil din cauza complicațiilor aduse de Postul Paștelui.

„Încă nu am stabilit în ce zile vom face pomenile, trebuie să mă pun de acord cu Viviana. Sigur că ne dorim să le facem pe amândouă într-o zi în care să fie dezlegare la peşte, dar în Postul Paştelui sunt puţine astfel de zile”, a pvoestit Doina Belu.

La Craiova, fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, îi vor organiza și ei un parastas de trei ani regretatei artiste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro