S-a aflat! De ce nu îşi mai vorbesc, de fapt, Oana şi Catinca Roman

+2 click pentru
galerie

S-a aflat! De ce nu îşi mai vorbesc, de fapt, Oana şi Catinca Roman © Instagram

Cele mai cunoscute surori din showbiz, dezbinate! A ieşit la iveală motivul pentru care Catinca şi Oana Roman nu îşi mai vorbesc de luni bune. Şi ce suferinţă i-a provocat Petre Roman fiicei sale... Avem toate detaliile!

Oana Roman a trecut printr-o perioadă destul de aglomerată, cu tot felul de schimbări. Din nefeicire pentru vedetă, nici relaţia cu sora sa nu este una tocmai bună. Oana şi Catinca nu îşi mai vorbesc de ceva vreme, şi asta din cauza unor discuţii mai aprinse pe care le-au avut cele două surori. Relaţia lor era, în trecut,  una apropiată, iar cele două erau bune prietene, nu doar surori, însă în ultima perioadă au început să se distanţeze din ce în ce mai tare. 

Discuţiile în contradictoriu au dat startul răcirii relaţiei dintre Catinca şi Oana Roman. Iar motivul ar fi fost problemele  pe care le-a avut mama lor, Mioara Roman, în urma cărora şi-a pierdut casa. Oana Roman a fost cea care a încercat să găsească o soluţie potrivită, însă Catinca a preferat să o lase pe sora sa să gestioneze situaţia. Iar cu timpul, relaţia dintre cele două surori s-a degradat. 

Pe lângă toate acestea, Oana Roman a spus că reaţia ei cu Catinca este un subiect delicat, însă nici cea cu tatăl său nu este una mai bună. Oana Roman a spus că Petre Roman a fost cel care s-a îndepărtat de ea. Mai mult decât atât, nu a venit nici să îşi vadă nepoata de mult timp, iar pentru micuţa Isa, Petre Roman este un străin. 

"Până la urmă e o alegere asumată a lui. Toată lumea are senzaţia că eu sunt fata lui tata, că îmi dă bani... Vreau să se înţeleagă că nu e aşa. Nu am făcut niciun proiect datorită lui niciodată, el nu m-a ajutat cu nimic. Eu am încercat să îl sun, dar e ocupat. Mi-a închis telefonul... Eu am încercat. Am văzut că nu se poate şi am lăsat-o baltă", povestea Oana Roman, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro