S-a aflat la 5 ani de la moartea lui! Greșeala care l-a ucis pe Corneliu Vadim Tudor

S-a aflat la 5 ani de la moartea lui! Greșeala care l-a ucis pe Corneliu Vadim Tudor © Arhivă

Celebrul Corneliu Vadim Tudor a murit acum 5 ani, iar lucruri interesante continuă să iasă la iveală despre decesul lui. „Tribunul” a făcut o greșeală cruntă, care se pare că l-a costat și viața. Vocile spun că, dacă nu făcea acest lucru, ar fi putut să mai trăiască ani buni.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Controversatul politician a făcut infarct, suferind de mai multe boli. Fix acest cumul al condițiilor i-au fost fatale, a explicat academicianul Mircea Ifrim, care a precizat care a fost marea greșeală a lui Vadim.

Marea greșeală a lui Vadim Tudor

„Tribunul” se lupta de ani buni de zile cu edem pulmonar acut, diabet și probleme de natură cardiacă. Toate aceste lucruri aveau tratamente la îndemână și dovedite ca fiind eficiente. Vadim, însă, a ales să nu se trateze, scurtându-și astfel viața considerabil.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, explica academicianul, pentru DCNews.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro