S-a despărțit de Valentin, iar acum a apărut cu un bebe! Ce schimbare a sosit în viața Andradei de la MPFM

+3 click pentru
galerie

Andrada de la MPFM © Instagram

Deși nu au confirmat niciodată despărțirea, este destul de evident că Andrada și Valentin de la MPFM au luat-o amândoi pe drumuri diferite. După ce fostul concurent a fost surprins sărutându-se cu o altă femeie, se pare că și viața Andradei merge înainte.

Recent, Andrada și-a împânzit conturile de socializare cu imagini cu o bebelușă micuță, spre bucuria admiratorilor. Și, de absolut fiecare dată, a fost adresată marea întrebare: „E al tău?”

Andrada nu a oferit niciodată un răspuns, însă este de ajuns să cauți cu puțin mai multă atenție ca să afli că este vorba despre nepoțica fostei concurente.

Andrada și Valentin s-au despărțit

Fanii au reacţionat imediat şi au ţinut să-l întrebe pe Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", dacă într-adevăr nu mai este cu Andrada. Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a răspuns într-un fel destul de ironic despre despărţirea de fosta concurentă de la MPFM.

„Ea a spus că se mută pe lună în 2020 şi eu nu am fost de acord”, a fost răspunsul ironic al lui Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", la întrebarea fanilor cu privire la Andrada. De asemenea, Bebe, fostul concurent de la MPFM, a ţinut să intervină şi el şi să le răspundă fanilor care întrebau cu insistenţă dacă Valentin şi Andrada mai sunt împreună.

„Serios acum,dacă vedeți omu' lângă altă femeie și mai ales sărutându-se, nu este logic că nu mai este cu Ada? Ce contează ce a fost și cum a fost sau cum este ea, dacă ei au ajuns să nu mai fie un "întreg". Dacă tot apreciați un om, apreciaţi-l așa cum este indiferent de deciziile pe care le ia el, părerea mea”, a spus Bebe, fostul concurent de la MPFM.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro