VIDEO / S-a spus că s-au despărţit, dar imaginile spun altceva. Florin Salam şi Roxana Dobre, ipostaze de senzaţie

S-a spus că s-au despărţit, dar imaginile spun altceva © Captura video

Sunt sau nu sunt împreună, această este întrebarea? Florin Salam şi Roxana Dobre au avut mereu o relaţie cu năbădăi, lucrurile nu au fost mereu roz, iar problemele din relaţie au ajuns mereu şi în atenţia presei.

Chiar şi aşa, de ceva vreme se pare că relaţia manelistului cu Roxana Dobre pare că este desprinsă din poveşti, totul fiind numai lapte şi miere, iar zvonurile despre o posibilă despărţire sunt acum istorie.

Recent Florin Salam şi Roxana Dobreu au fost surprinşi într-un loc de lux din Capitală, alături de familie. Cei doi porumbei au fost mai apropiaţi ca niciodată. Mereu îmbrăţişaţi, spotindu-şi vorbe dulci, cu zâmebtul pe buze, dar şi cu multă iubire în privire, aşa şi-au petrecut cei doi noaptea.

Îmbrăcaţi extrem de elegant cei doi au petrecut toată noaptea. Au dansat, s-au fotografiat, s-au mângaiat şi nu s-au dezlipit nici o secundă unul de lângă celălalt.

Alături de manelist şi de Roxana Dobre s-a aflat şi Betty, fiica lui Florin Salam, dar şi soţul acesteia.

Aşa cum îl ştim pe manelist, plin de energie, Florin Salam a dansat, a gesticulat şi a fredonat toate melodiile, dar nu a neglijat-o nici o clipă pe Roxana Dobre.

Povestea celor doi a început în urmă cu câţiva ani de zile şi tot de atunci au apărut şi câteva episoade controversate. Dar se pare că Florin Salam şi Roxana Dobre se iubesc la nebunie, căci au trecut peste tot.

"Eu mă simt soţul perfect plus. Nu sunt gelos. Un om puternic nu ar avea de ce să gândească că jumătatea lui se uită la nişte furnici mici. E greu să stai lângă Florin Salam ca femeie. Eu mă consider viaţa ei, trecem orice obstacol greu şi îmbătrânim frumos împreună", a spus Florin Salam pentru Antena Stars.

După ce au petrecut toată noaptea, Florin Salam şi Roxana Dobreu au plecat împreună acasă, ţinându-se de mână şi însoţiţi de unul dintre bodyguarzii familiei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro