S-a zvonit că divorţează, iar acum lucrurile sunt clare. Celia s-a dat de gol. Ce se întâmplă în relaţia cu soţul ei

+3 click pentru
galerie

S-a zvonit că divorţează, iar acum lucrurile sunt clare. Celia s-a dat de gol. Ce se întâmplă în relaţia cu soţul ei © Instagram

S-a zvonit că divorţează de soţul ei şi că fiecare o va lua păe drumul său. Acum lucrurile sunt mai clare ca niciodată, iar Celia a decis să dea cărţile pe faţă şi să nu se mai ascundă.

Celia şi soţul său sunt împreună de mulţi ani. Chiar dacă formeză unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, Celia şi soţul său au fost mereu în atenţia presei, iar în ultimele luni chiar s-a zvonit că cei doi vor divorţa. Artista nu a mai venit de ceva timp în ţară, iar mulţi nu au mai ştiut nimic despre ea şi soţul său. Acum, însă, frumoasa cântăreaţă a decis să dea cărţile pe faţă şi să le arate fanilor cu stau lucrurile între ea şi soţ.

Ei bine, şi cum credeţi că merge totul? Vă spunem noi, foarte bine. Nici urmă de separare sau de divorţ. Recent, Celia s-a pozat alături de soţul său, iar lucrurile sunt cât se poate de evidente între ei. Fără să lase loc de interpretări, Celia şi tatăl copilului ei le-au arătat tuturor că sunt în cele mai bune relaţii.

Aflaţi la o petrecere, cei doi s-au pozat alături de două plăcuţe tematice, care spun totul despre relaţia lor. "Femeila care zâmbesc mult sunt iubite bine şi Dragostea pluteşte în aer", sunt cele două mesaje prezentate de Celia şi de soţul ei, semn că totul este doar lapte şi miere în cuplul lor.

În urmă cu câteva luni, la Antena Stars, Celia nu s-a sfiit să recunoască că, într-adevăr, au existat şi ceva probleme între ea şi soţ, însă au reuşit să treacă împreună peste. Conflictul pe care îl aveau era legat de locul în care urmau să se mute, asta pentru că Celia voia România, în timp ce soţul său tindea spre Australia. Artista a făcut, însă, un compromis din iubire, iar sacrificul său, pare-se, a meritat din plin.

"România-Australia a fost singura noastră problemă în relaţie. Eu trăgeam spre România, el spre Australia. Mie îmi era foarte frică de faptul că asta ne poate duce la despărţire la un moment dat. Mi-a trecut prin cap şi asta...", a declarat Celia în platoul emisiunii Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro