S-a zvonit că vor divorța, însă dragostea lor a trecut peste orice! Mesajul soțului Andreei Tonciu de ziua de naștere a brunetei

+3 click pentru
galerie

S-a zvonit că vor divorța, însă dragostea lor a trecut peste orice! Mesajul soțului Andreei Tonciu de ziua de naștere a brunetei © instagram

După ce s-a zvonit că între ei lucrurile nu mai sunt deloc ca înainte și ca este posibil chiar să ajungă la divorț, iată că Andreea Tonciu și soțul său au reglat tot ce era nevoie iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Bărbatul i-a transmis brunetei un mesaj emoționant de ziua sa de naștere.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar acest lucru s-a datorat anilor de zile în care bruneta a fost pe primele pagini în ipostaze extrem de provocatoare ce faceau ca mințile bărbaților să o ia razna instant.

Ei bine, de mai mult timp, bruneta a devenit o femeie serioasă și în toată firea, deoarece a dat naștere unei fetițe de care e tare mândră. Aceasta a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și s-a dedicat în totalitate creșterii celei mici, dar și familiei pe care a format-o cu Daniel, soțul său.

De-a lungul timpului, se pare că între cei doi au mai existat și câteva neîntelegeri, fapt pentru care l-a un moment dat chiar s-a zvonit că aceștia vor ajunge la divorț, însă iată că lucrurile nu au stat deloc așa, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată alături de micuța lor.

Astăzi pentru  Andreea Tonciu este o zi importantă. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere, iar soțul a ținut să-i transmită o urare și prin intermediul contului său de socializare. 

”La mulți ani! Azi e despre tine, soția mea și mama fetiței mele. Eu și Reby îți dorim tot binele din lume, să fii mereu sănătoasă și fericită alături de noi. Te iubim!”, a scris Daniel pe contul său de Instagram, unde urarea a venit însoțită și de o fotografie cu el și Andreea Tonciu într-una din vacanțele lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro