Sacrificiile făcute de Andreea Mantea pentru o siluetă de vis: "Mă masam cu pălincă pentru a arde grăsimea"

+4 click pentru
galerie

Andreea Mantea © Instagram

Andreea Mantea este o femeie frumoasă şi invidiată pentru formele sale. Deşi, după naștere, femeile au tendința să rămână cu multe kilograme în plus, lucrurile nu stau aşa şi cazul Andreei Mantea, care arată, după ce a devenit mamă, la fel de bine ca întotdeauna.

Andreea Mantea a recunoscut în cadrul unei emisiuni Tv ce face pentru a avea silueta perfectă. Ştim că bruneta practică foarte mult sport, dar, în acelaşi timp ea merge şi la un salon unde foloseşte un aparat care are proprietatea să ardă repede grăsimea.

Andreea Mantea foloseşte acest aparat în zona abdomenului, pentru a topi toată grăsimea, astfel încât să aibă o talie de viespe. De asemenea, bruneta a recunoscut că a apelat la masaj cu pălinca pentru a topi kilogramele în plus.

Andreea Mantea face toate aceste proceduri deoarece se pregăteşte de concediu şi vrea să arate excelent pe plajă. Va pleca împreună cu fiul ei, David, într-o binemeritată vacanţă în Turcia. 

"Şunca care atârnă, şunculiţa care la mine e în mai multe straturi e mai greu să dispară. Mă masam cu pălincă în aşa fel încât să ardă grăsimea. Dacă o încălzeşti, grăsimea se dizolvă şi e eliminată de organism în mod natural prin urină şi prin ficat. Până să rămân însărcinată am descoperit locaţii exotice. Acum totul e pentru David. Mergem în Turcia, avem tot ceea ce ne trebuie. I-am explicat: vineri plecăm în vacanţă, mergem la mare. Este atât de cuminte, am ajuns să îl şantajez cu vacanţa asta." a declarat Andreea Mantea. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro