Samuraiul milionar, între "pofta inimii" și nevasta din acte! Povestea adevărată din culisele divorțului bombă al anului. Amănunte exclusive

E agitaţie mare în lumea bună a Capitalei. Milionarul japonez care zăpăcise Bucureştiul cu aroganţele lui şi bolizii de lux pe care îi etala ajunge în tribunal cu soţia. Dacă cei din jurul lor au crezut că este un simplu divorţ pe motive doar de ei ştiute, ei bine, noi vă spunem că e o întreagă telenovelă la mijloc. Cu multe personaje celebre implicate! 

Dar să începem cu începutul şi să vă spunem povestea adevărată! Milionarul Tanaka şi-a cunoscut soţia în urmă cu doi ani într-un club la mare. I-a plăcut de ea din primul moment în care a văzut-o şi a făcut tot posibilul să o cucerească. A scos din buzunar câteva mii de euro bune ca să o impresioneze prin diverse gesturi romantice. A reuşit şi la un an după ce au început relaţia s-au casătorit în Japonia, pentru că aşa şi-a dorit milionarul. 

Relaţia părea perfectă. Ea, o tănără româncă cu viaţă normală, dar cu ambiţii mari. El, un milionar japonez venit în România ca să facă business. Totul a decurs normal, soţia îi venea în sprijin în administrarea unei dintre afaceri, clubul pe care acesta îl deţine în Centrul Vechi şi trăiau o poveste frumoasă de dragoste. Mai mult decât atât, îşi făceau planurile pentru nunta de vis pe care milionarul o visa. Şi-a dorit pentru cea mai importantă zi din viaţa lor o locaţie exclusivistă, de lux, pentru care dăduse un avans de 15.000 de euro. 

Însă, totul a început să se clatine în momentul în care o altă domnişoară a reuşit să-i intre pe sub piele lui Tanaka. Culmea este că fata îl cunoaştea de dinainte de căsătoria cu doamna inimii lui. Şi gurile rele susţin că şi l-ar fi dorit cu ardoare în patul şi în viaţa ei. Dar i-a luat faţa cealaltă. Însă, odată căsătorit, brusc milionarul a început să o observe. Nu vă imaginaţi că a fost o întâmplare. Cea care îi dădea târcoale de luni bune încercase totul ca să-i atragă atenţia şi nu s-a oprit până nu a reuşit. 

Şi uite aşa, Tanaka a început o viaţă paralelă. Acasă, cu soţia iubitoare, care pregătea nunta, pe ascuns cu amanta, la fel de iubitoare care spera să îi fie ea într-o zi mireasă. Doar că lucrurile nu sunt atât de simple. Şi ca în orice poveste cu prinţese şi samurai, există şi o intrigă... 

Samuraiul nostru era uşor circumspect la adresa noii sale iubite... Şi se pare că ar fi cerut unor oameni pricepuţi să o verifice şi să îl ajute să se convingă dată fata este doar a lui. 
Surpriza nu a fost mare când aceştia au descoperit că domnişoara era cam mare amatoare de bărbaţi influenţi. Bifase până atunci şi încă bifa un fotbalist celebru din România, foarte căsătorit, dacă ne permiteţi expresia, dar şi un domn ce se învârte în cercurile unor influenţi oameni politici de la noi. Cu aşa dovezi, căci au existat dovezi, orice bărbat şi-ar fi pus o problemă. Însă, milionarul nostru a ales să creadă un alt adevăr, cel spus de fata care făcuse totul ca să-i câştige inimoara de războinic. Şi drept răsplată pentru eforturile ei i-a dăruit un bolid în valoare de câteva zeci de mii de euro. Şi nu i l-a împrumutat cum de obişnuieşte printre milionarii de la noi, ci i l-a trecut direct pe numele ei. Căci, nu-i aşa, nu se cade ca o iubită de milionar, fie ea şi secretă, să circule cu autobuzul. 

Dar să ne întoarcem puţin şi la soţie... Vă amintiţi...o lăsasem să organizeze nunta. Cu siguranţă, vă gândiţi că doamna era tratată ca o regină şi că ducea o viaţă în puf. Ce să vezi, că nu era deloc aşa. Domnul Tanaka i-a pus la dispoziţie un apartament închiriat, e adevărat, într-o zonă scumpă a Capitalei. Însă, în parcare, pe doamna Tanaka o aştepta şi pe ea un bolid, marcă scumpă, dar pe contract de comodat...Adică, doamna putea merge cu maşina oricând, oriunde, dar nu era proprietatea ei. 

Şi ca lucrurile să fie şi mai interesante, brusc, milionarul a decis să părăsească România, pe motiv că are treburi prin Japonia. Iar de atunci au trecut cam şase luni. Soţia a înţeles atunci că minunata lor căsnicie s-a terminat şi i-a propus divorţul. Au urmat vizite la avocaţi, întâlniri, discuţii, dar nu s-a concretizat nimic, pentru că domnul nu era decis. 

Însă, venea în secret în România şi chiar participa la evenimente alături de amantă. Soţia afla de pe la prieteni toate aceste lucruri iar când încerca să îl confrunte, el refuza. 
Povestea nu se opreşte aici pentru că japonezul şi-a luat inima în dinţi şi a depus el actele de divorţ. Nu a vrut la notar, ci direct în tribunal. 

Ce spune soţia despre toate aceste lucruri, ce plănuieşte milionarul pentru el şi amantă, vă vom dezvălui puţin mai târziu, într-un alt episod din această telenovelă japonezo-românească. 
Iar colegii noştri de la Antena Stars vor aduce informaţii incredibile despre protagonişti, astăzi, la Star Magazin, de la ora 14.00, cu Laura Micovschi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro