Sanda Ladoși, întristată de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu: „Noi ne gândim la el și ne rugăm pentru el”

+3 click pentru
galerie

Sanda Ladoși, întristată de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu © Arhivă

Mulți oameni sunt întristați de veștile despre cumpăna prin care trece Mihai Constantinescu. Artistul se află la spital, în comă indusă, și are nevoie de gândurile bune și de rugăciunile tuturor.

Printre cei care îl îndrăgesc pe Mihai Constantinescu se numără și Sanda Ladoși, care susține că îi datorează lui curajul de a se avânta în lumea muzicii.

Artista a făcut declarații emoționante, în direct, prin care face apel la rugăciune pentru ca Mihai Constantinescu să treacă peste aceste momente.

„Suntem o generație care am crescut sub ochii lui. Eu pot să spun că sunt una dintre persoanele care îi sunt datoare lui Mihai Constantinescu, datorită căruia am pornit pe acest drum. (...) Nu pot decât să-i mulțumesc. (...) E greu să vorbești despre un om la care ții și care se zbate să supraviețuiască. (...) Îmi pare sincer că Simona trece prin ce trece și sper din tot sufletul să fie susținută. Noi ne gândim la el și ne rugăm pentru el. Are nevoie (n.r. de o rugăciune)”, a spus Sanda Ladoși, la „Răi da Buni”.

Vă reamintim că Mihai Constantinescu este în stare gravă la spital, după ce a suferit două stopuri cardio-respiratoare. Artistul este internat la terapie intensivă și se află în comă indusă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro