Sanda Ladoși, implicată într-un scandal în trafic! Era să iasă cu bătaie: "A început să fie agresiv"

Sanda Ladoși, implicată într-un scandal în trafic! Era să iasă cu bătaie: "A început să fie agresiv" © captura video

Sanda Ladoși a fost protagonista unui incident mai puțin plăcut, petrecut pe străzile din Capitală. Celebra artistă a povestit, în direct, cum a fost la un pas să fie agresată de un șofer vitezoman și pus pe scandal.

Invitată în platoul lui Mihai Morar, Sanda Ladoși a povestit că astăzi a fost înjurată de un bărbat în trafic, după ce acesta a încercat să efectueze o depășire. Artista spune că este o fire foarte calmă și a încercat să nu transforme totul într-un conflict, mai ales că nu era vina ei, însă bărbatul a avut o reacție care a surprins-o. 

"Dacă stau să mă gândesc, încerc să ajung să fiu mamă eroină. A fost o zi piperată, cu un conflict în trafic. Eu sunt pacifistă, dar când un bărbat îți taie fața și tu îi zici că frumos ar fi să își ceară scuze. A început cu înjurături, s-a dat jos din mașină și a vrut să fie agresiv. Am zis că suntem pe drum așa, ca societate. M-am încărcat negativ, de obicei sunt foarte calmă. Când mai apar niște evenimente care mă scurtcircuitează, mă dau peste cap. A venit cu foarte multă viteză și m-a surprins, într-adevăr el era în depășire, dar mișcarea a fost bruscă. În ziua de astăzi suntem craii șoselelor, facem cum ne dictează nervii.", a declarat Sanda Ladoși, la Răi Da Buni.

Sanda Ladoși a renunțat la cariera de artistă timp de zece ani, în urmă cu ceva timp. Acum artista este directorul adjunct al Circului Metropolitan și încearcă să se implice cât mai mult în creșterea copiilor săi. O perioadă, cariera nu a contat atât de mult pentru că, povestea Sanda Ladoși, te simți împlinit atunci când ai copii și simți nevoia să fii cât mai mult prezent în viața lor. Sanda Ladoși susținea că meseria de părinte este cea mai grea, dar și cea mai frumoasă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro