Sandra N, obiect de suflet, moştenire pentru băieţelul ei

+3 click pentru
galerie

Sandra N, obiect de suflet, moştenire pentru baieţelul ei © instagram

Sandra N abia a aşteptat să fie mamică şi să îşi strângă copilaşul în braţe. Micuţul Avi creşte pe zi ce trece, iar ea deja s-a gândit la obiectul pe care o să i-l lase moştenire. 

Sandra N a vorbit despre obiectul important pe care o sa-l lase moştenire copilul său atunci când acesta va creşte. Invitată la Răi Da Buni, artista a vorbit despre obiectul care a ajutat-o să fie astăzi un artist desăvârşit. Este vorba despre o orgă, primită în dar de la finul ei, atunci când ea era mică şi de care s-a folosit mulţi ani pentru a evolua către cariera de succes de acum. Vedeta a mărturisit că acesta va şi unul dintre obiectele pe care ea o sa i-l lase copilului ei când va creşte mare. Deja micuţul Avi a început să simtă muzica şi de fiecare dată merge la orgă şi încearcă să cânte, povestea Sandra pentru Antena Stars.

S-a confruntat cu depresia postnatală

Sandra N a născut în urmă cu un an și jumătate, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Artista s-a luptat cu depresia postnatală, dar și cu faptul că i-a fost destul de greu să revină pe scenă

"A fost o sarcină mai diferite de la cinci luni. Copilul a fost sănătos. A fost la lungan, eu mai micuţă, s-a mutat cu capul în jos şi îmi provoca contracţii. a trebuit să stau la pat ca să pot duce sarcina la final. Am stat cinci luni la pat. Anul 2018 a fost el mai greu şi cel mai frumos an din viaţa mea. Mergeam doar la control. (...) Am avut momente mai grele (n.r. depresie postnatală). A fost cea mai mare schimbare din viaţa mea. M-am maturizat. (...) Naşa, Anca Serea nu a ajuns la botez. Se mai întâmplă. Nu (n.r. nu a venit să îl vadă apoi)", a  spus Sandra N. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro