Îl ştie toată ţara, dar puţini îi cunosc drama. Sandu Ciorbă a primit cea mai tristă veste din viaţa lui chiar în timpul unei cântări

Îl ştie toată ţara, dar puţini îi cunosc drama. Sandu Ciorbă a primit cea mai tristă veste din viaţa lui chiar în timpul unei cântări © Foto: Captură

Este apreciat în toată lumea, dar puţini îi cunosc povestea. Artistului de etnie romă, Sandu Ciorbă, nu îi place să vorbească despre el şi nu dă interviuri, în ciuda faptului că a fost curtat chiar şi de posturi mari de televiziune, din afara ţării. Pentru jurnaliştii de la Acces Direct, însă, a făcut o excepţie.

Se spune că are o voce fenomen, dar asta nu înseamnă că a uitat ce e... modestia. Sandu Ciorbă a făcut dezvăluiri incredibile despre viaţa sa, dar şi despre drama neştiută pe care artistul a trăit-o. Sandu Ciorbă şi-a pierdut tatăl, în urmă cu mai mulţi ani, iar vestea a primit-o chiar în timpul unei cântări.

"Eram la o cântare când am aflat că tata a murit. Am continuat să cânt şi apoi le-am spus la băieţi că plec acasă că a murit tata. Colegii mei nu au crezut. Am plecat acasă şi după ce l-am înmromântat am scos o melodie, dar nu i-am dedicat-o tatălui. Memoria tatălui meu este în inima mea", a spus Sandu Ciorbă.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro