Sânziana Buruiană reacționează, după ce a fost criticată că își alăptează fetița de trei ani: "Are o alimentație normală"

+3 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană, replică după ce a fost criticată că își alăptează fetița de trei ani: "Are o alimentație normală" © Facebook

Sânziana Buruiană a fost criticată în repetate rânduri pentru alegerea sa de a continua să își alăpteze fetița, chiar dacă Isabela a împlinit trei ani și trei luni. 

Fosta asistentă tv spune că astfel legătura dintre ele este și mai puternică și, totodată, faptul că încă o alăptează pe micuța Isabela o ajută să o adoarmă mai ușor. 

"Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat nciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă.", a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro