Sânziana Buruiană, îngenuncheată de durere din cauza problemelor grave ale tatălui său. Mesajul transmis de vedetă

+3 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană, îngenuncheată de durere din cauza problemelor grave ale tatălui său. Mesajul transmis de vedetă © Facebook

Tatăl Sânzianei Buruiană a ajuns recent la spital, cu probleme grave, şi este internat la Terapie Intensivă. La scurt timp după ce www.spynews.ro a publicat imagini cu vedeta pe holurile spitalului, îndurerată de perioada prin care trece, aceasta a publicat un mesaj pe pagina sa în care îi îndeamnă pe oameni să se roage pentru tatăl ei. 

Momente cumplite pentru Sânziana Buruiană! Tatăl vedetei a fost internat de urgenţă în spital! Reacţie tulburătoare a blondinei

Miercuri a fost ziua de naştere a Sânzianei Buruiană. Vedeta a primit o mulţime de mesaje pe reţelele de socializare. Joi le-a răspuns fanilor. Le-a mulţumit, însă i-a rugat pe cei care vor să îi facă un cadou, să se roage pentru tatăl ei. 

"Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase şi sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare... cei care vor să-mi facă un cadou să spună o rugăciune pentru tatăl meu, este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi! Îţi multumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!", a scris Sânziana Buruiană. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest