Sărbătoare mare în familia lui Pitbull Atodiresei! Soacra sportivului, aniversare cu ştaif

+4 click pentru
galerie

Motive de veselie în familia lui Pitbull Atodiresei! Astăzi este aniversarea soacrei, iar toată lumea roieşte în jurul ei.

Anda Ghiţă, soacra sportivului Pitbull Atodiresei şi-a sărbătorit astăzi ziua de naştere. Focoasa brunetă a deschis petrecerea pentru emisiunea "Răi, da' buni" şi a vorbit despre familie şi începuturile relaţiei cu soţul.

Anda Ghiţă şi soţul se iubesc mai mult ca oricând, soacra lui Pitbull susţinând că dragostea lor se împrospătează de la o zi la alta. "Să ştii că se îndrăgosteşte şi reîndrăgosteşte în fiecare zi. Aleargă după nepoţei, la tinereţe alerga după mine, acum aleargă după nepoţei.", susţine Anda Ghiţă.

Întrebată de Mihai Morar cât de mult a luptat soţul pentru a o face pe focoasa brunetă să se îndrăgostească de el, Anda a spus pe scurt povestea dintre ei. "Eram mai tânără, într-un mare fel. Şi el era într-un mare fel. S-a mai schimbat pe parcurs, i-a căzut părul din cauza mea! A fost cu năbădăi rău! La un moment dat, după două săptămâni de tatonări şi întâlniri, eu am ales să-i spun că eram într-o relaţie cu altcineva, el de asemenea era într-o relaţie cu altcineva. Ne-am plăcut, după care am fost o perioadă împreună. I-am spus că n-aş dori să fiu într-o relaţie pe viitor cu el şi a venit după mine la bunici la ţară. E mult de povestit.", susţine Anda Ghiţă.

Pitbull Atodiresei este foarte mândru de soacra lui şi aduce la adresa ei numai cuvinte de laudă. "Eu mă bucur că am o soacră aşa tânără. 38 de ani, cu un mai mare decât mine.", a spus sportivul, cu zâmbetul pe buze.

Iniţial, Anda Ghiţă nu a avut în plan să-şi facă ziua, însă a considerat că ar fi frumos să facă ceva în familie, cât mai restrâns. Frumoasa Anda a pregătit o masă cu bunătăţi pentru invitaţi şi a petrecut cum se cuvine în sânul celor dragi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro