Saveta Bogdan, în stare de şoc după ce Liliana Savu şi soţul au făcut accident. "Oameni deosebiţi, ne-am văzut acum două luni"

Saveta Bogdan, în stare de şoc după ce Liliana Savu Badea a făcut accident. "Oameni deosebiţi, ne-am văzut acum două luni" © Foto: Facebook

O adevărată tragedie a avut loc în lumea artistică de la noi, după ce cântăreaţa de muzică populară, Liliana Savu Badea, împreună cu soţul său au făcut accident. Cei doi se îndreptau spre Germania, acolo unde îi aştepta cu mare bucurie fiica lor.

Familia şi colegii de breaslă sunt în stare de şoc la aflarea veştii că artista este în spital, iar soţul său şi-a pierdut viaţa. Printre cele mai apropiate colege ale Lilianei Savu Badea este Saveta Bogdan, care a intrat în şoc când a aflat ce s-a întâmplat, mai ales că are o relaţie foarte frumoasă cu artista rănită în accidentul din Unagaria.

CITESTE SI: Cine este Liliana Savu Badea, artista rănită grav în accidentul din Ungaria. Soţul său a murit pe loc

"Soţul ei o însoţea peste tot. Ştiu că au o fată în Germania, erau foarte fericiţi. Uite ce îţi oferă viaţa. Chiar dacă tu conduci bine, intră altul în tine. Îmi pare rău de ea, este o colegă de-ale noastre foarte bună. Îmi pare foarte rău de accident. Erau doi oameni deosebiţi. Regret foarte mult. M-am văzut cu ei acum două luni, de Revelion, am avut filmare. O să luăm legătura cu ea, dar aşteptăm să se facă bine. Era o familie de oameni foarte aleşi. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat", a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro