VIDEO / Saveta Bogdan, despre cea mai mare traumă trăită. Mama moartă s-a ridicat câteva secunde din sicriu

+3 click pentru
galerie

Saveta Bogdan, despre cea mai mare traumă trăită. Mama moartă s-a ridicat câteva secunde din sicriu © Foto: Facebook

Saveta Bogdan a vorbit despre una dintre cele mai traumatizante momente pe care le-a trăit în viaţa ei. Artista a fost invitată la "Agenţia Vip", acolo unde a povestit exact prin ceea ce a trecut.

Saveta Bogdan a povestit că în ziua înmormântării mamei sale s-a întâmplat ceva ciudat. Saveta Bogdan a avut senzaţia, pentru câteva clipe, că mama ei s-a ridicat din sicriu. De fapt, după ce a analizat la rece, artista a găsit o explicaţie pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: Saveta Bogdan, sfat, în direct, pentru Simona Gherghe. "Să nu mai porţi negru"

"La noi se cântă mortul. Am cântat la mama mea în drum spre cimitir. Şi era capacul scos. Şi pe drum am văzut că i s-a schimbat culoarea la faţă, că se întristează. Când am ajuns la cimitir, groapa era prea mică şi nu a intrat de prima dată, nici a doua. Toată lumea şi-a luat la revedere, iar eu am mers ultima, m-am apropiat de ea, am luat-o de mână şi i-am zis, mamă, dacă ţi-am greşit cu ceva te rog să mă ierţi şi ea şi-a agăţat mâna în părul meu şi eu am zis că mama a înviat. În momentele alea parcă o şi vedeam că a înviat. Nu ştiu dacă a fost real sau dacă mi-am imaginat eu şi mâna s-a agăţat în părul meu. Eu am înţeles că a vrut să fie o ultimă mângâiere", a spus Saveta Bpgdan.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro