O celebră artistă de la noi spune că a stat de vorbă cu Iisus şi cu Fecioara Maria. "Arătau exact ca în icoană"

+4 click pentru
galerie

O celebră artistă de la noi spune că a stat de vorbă cu Iisus şi cu Fecioara Maria. "Arătau exact ca în icoană" © Foto: Facebook

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi a trăit momente speciale, în urmă cu ceva timp. Artista spune că l-a văzut pe Iisus, dar şi pe Fecioara Maria, care au vorbit cu ea.

Saveta Bogdan, pentru că despre aceasta este vorba, a trecut prin momente grele după despărţirea de al doilea soţ. Nu divorţul a marcat-o, ci faptul că a rămas singură, astfel că în fiecare seară plângea. Într-una din seri, însă, Saveta Bogdan spune că L-a visat pe Iisus Hristos, care a sfătuit-o să nu mai plângă, iar de atunci, artista nu a mai vărsat o lacrimă.

În plus, Saveta Bogdan a spus la "Agenţia Vip" că şi Fecioara Maria i-a apărut în sufragerie.

"Plângeam în fiecare seară că eram singură. Într-o seară am avut o viziune. M-am uitat pe balcon iar Iisus Hristos era pe balcon şi îmi spunea să nu mai plâng. Dar eu îl văzusem în vis. Arăta exact cum arăta în icoană. Din clipa aia nu am mai plâns niciodată. De asemenea, am rugat-o pe Fecioara Maria să ajung în America sănătoasă. Mi-a apărut în vis, exact în sufragerie la mine, lângă o icoană mare şi mi-a spus că da, voi ajunge în America sănătoasă. Şi chiar am ajuns foarte bine. M-a impresionat foarte mult", a spus Saveta Bogdan.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro