Scandal de proporții în muzica populară! Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu, la cuțite: „Să nu calce la înmormântarea mea!”

+3 click pentru
galerie

Scandal de proporții în muzica populară! Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu, la cuțite: „Să nu calce la înmormântarea mea!” © arhivă

Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu sunt unele dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din lumea muzicii populare românești. Deși sunt prietene de-o viață, acum câțiva ani, cele două au ajuns la cuțite și s-au certat extrem de rău. 

În urmă cu ceva timp, Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu au ajuns la cuțite. Cele două interprete de muzică populară și-au aruncat, una alteia cuvinte extrem de grele și se pare că totul ar fi pornit de la o bârfă. 

Chiar dacă sunt prietene de-o viață, cele două artiste nu s-au menajat una pe alta deloc și fiecare dintre ele a spus ce a gândit. 

Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu, la cuțite!

Mai exact, după ce s-au încheiat filmările la o farsă marca „Acces Direct”, cele două nu şi-au mai vorbit! Se pare că Elena Merișoreanu a fost acuzată de către Cornelia Catanga că a făcut-o pe interpretă „țigancă”, lucru care a deranjat-o enorm. La vremea respectivă, Cornelia Catanga a ținut să povestească totul fanilor săi. 

Mai mult, Cornelia Catanga a lăsat „cu limbă de moarte” faptul că Elena Merișoreanu nu are ce să caute la înmormântarea ei!

„După ce am făcut farsa la Acces Direct am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: 'las-o dracu' de ţigancă, s-a apucat şi asta să slăbească?' M-a jignit foarte rău. Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească? Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea” a spus Cornelia Catanga acum ceva timp, foc și pară. 

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu s-a apărat și a mărturisit că totul este doar o bârfă și nu și-ar permite niciodată să o jignească pe Cornelia Catanga. 

„Nu ştiu cine i-a spus că eu am făcut-o ţigancă şi că am jignit-o. Am zis într-adevăr că e cea mai frumoasă ţigancă din România, dar nici gând să o jignesc. Nu mi-aş permite să o jignesc vreo clipă, pentru că mama ei a fost prietena mea. Îmi pare rău că s-a supărat, dar sper să o conving că totul este doar o bârfă” a spus și Elena Merișoreanu, vizibil deranjată de situația de la vremea respectivă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro