Scandal de proporţii în apartamentul unui cuplu de la "Dragoste fără secrete"! "Mai avea puţin şi mă lovea"

+4 click pentru
galerie

Scandal de proporţii în apartamentul unui cuplu de la "Dragoste fără secrete"! "Mai avea puţin şi mă lovea" © Captură video

Un scandal de proporţii a avut loc în apartamentul unui cuplu din "Dragoste fără secrete". Mădălin şi Nicoleta s-au certat foarte tare, încât tânăra vrea să se despartă de el, fără să îi mai acorde vreo şansă.

Mădălin şi Nicoleta au ţipat unul la celălalt şi şi-au aruncat cuvinte grele, după ce ea ar fi scris mesaje pe o foaie pe care a arătat-o la cameră. Ulterior, în direct la "Dragoste fără secrete", cei doi au declarat că nu mai vor să îşi dea vreo şansă şi îşi doresc să pună punct relaţiei. 

"Primul cuplu care o să fie eliminat cred că noi suntem. Aşa nu ştiu unde ajungem. O să se vadă şi la cearta de astăzi, mai avea puţim şi mă lovea", a spus Nicoleta.

"De ce m-ai chemat la emisiune? Că tu m-ai chemat! (...) Normal că mă comport aşa când ştiu că eşti cu unul acasă. Oricum ştie toată lumea", a spus Mădălin la "Dragoste fără secrete".

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro