Scandal sexual între Nadine şi Claudiu Bleonţ. "Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul"

Fosta prezentatoare tv, Nadine a oferit un interviu despre viaţa personală, dar mai ales despre trecutul ei. Ea a vorbit fără inhibiţii despre scandalul sexual în care a fost implicată în 2012, împreună cu Claudiu Bleonţ. 

Totul a început când aceştia au jucat împreună în aceeaşi piesă de teatru, Bleonţ fiind personajul principal. Cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, treaba de pe scenă s-a amestecat cu viaţa personală. Claudiu a început să-i facă avansuri sexuale frumoasei mulatre, de faţă cu soţia sa. 

"Eram la Slatina de față cu primarul, cu prefectul, cu toată lumea, iar el a spus: Nadine, te mai … cu mine? Lucru foarte umilitor pentru mine și soțul meu. Ce m-a uimit cel mai tare a fost că permanent, spusele lui cu tentă sexuală, în ceea ce mă privea, erau cu foarte mulți martori și într-un fel mă relaxa asta pentru că era transparență și ea era de față”, declară Nadine.

După mai bine de 7 ani de la incident, Nadine rememorează drama trăită. "Putem răscoli orice. Nu mă mai identific cu nimic din ce a fost. Trăiesc doar în AICI ȘI ACUM, fiind singura realitate pe care o posed. Restul este iluzie. Nu există. Așadar, trebuie să revin la ce spuneam mai devreme despre ce înseamnă  să pui tot soiul de personaje peste trup și minte. Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul. Să uite că sunt „doamne și să se ducă la cursuri de apărare. Și, la fel de important, să învețe să își fortifice mintea. Astfel de oameni pot distruge vieți. Cele mai multe dintre noi știm ce înseamnă abuzul. Iar abuzul nu este doar fizic, ci și emoțional. De aceea, trebuie să învățăm să ne protejăm fizic și emoțional.", a încheiat Nadine pentru revista VIVA! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro