Scandalul dintre Ionuţ Dolănescu şi Poliţia Română s-a încheiat. Ce au decis judecătorii

Scandalul dintre Ionuţ Dolănescu şi Poliţia Română s-a încheiat. Ce au decis judecătorii

Cunoscutul Ionuţ Dolănescu va fi pieton, fie ca vrea, fie ca nu vrea, pentru următoarele trei luni. Asta după ce, magistraţii Judecătoriei Vaslui au decis să îi suspende permisul auto.

Cântăreţul de muzică populară a ajuns în vizorul autorităţilor, după ce a fost prins circulând cu 125 de kilometri pe oră, într-o localitate, la ieşire din Vaslui. Incidentul s-a petrecut în vara anului 2019, atunci când camerele de radar l-au surprins gonind pe şosele, cu un  Mercedes Benz înmatriculat în Florida, SUA.

La acel moment, Ionuţ Dolănescu a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui, cerând anularea procesul verbal încheiat pe 21 iulie 2019, atunci când a călcat pe pedala de accelaratie mult prea tare.

Tot atunci, el a rămas şi fără permis, dar a trebuit să plătească şi o amendă de 1.300 de lei. Totuşi, artistul a contestat măsura în instanţă, motivând că se grăbea să ajungă la Bucureşti, pentru a ţine un concert, deja programat.

Acum, decizia definitivă a judecătorilor din Vaslui, aceea de a i se suspenda permisul auto, îl afectează extrem de tare pe Ionuţ Dolănescu, care este stabilit de mai multă vreme în SUA, deoarece permisul de conducere al artistului, reţinut de poliţia rutieră din România, este emis de autorităţile americne.

Ionuţ Dolănescu s-a judecat mul timp şi cu fratele său, Dragoş Dolănescu

Ionuţ Dolănescu s-a judecat ani la rând cu fratele său, Dragoş, pentru a împărţi averea lăsată de tatăl lor, regretatul interpret Ion Dolănescu. În cadrul procesului respectiv s-a stabilit ca Ionuţ să devină proprietarul vilei din Strada Caimatei. Conform evaluării efectuate de expertul instanţei, aceasta se ridica la o valoare de peste 400.000 de euro. Ionuţ a ţinut foarte mult să obţină locuinţa, deoarece aici şi-a trăit tatăl său ultimele clipe din viaţă. Dragoş Dolănescu a devenit proprietarul unei alte vile, cea din Sinaia. Aceasta a fost evaluată la 290.000 de euro. Pe lângă locuinţă, el a intrat în posesia mai multor terenuri din Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa. Totodată, Dragoş a primit o mică parte din locuinţa situată pe strada Hagi Dina, din Bucureşti, evaluată la 6.000 de euro.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro