Scaunul în care Stela Popescu și-a petrecut ultimele momente, scos la vânzare. Care este prețul la care va fi scos la licitație

Scaunul în care Stela Popescu și-a petrecut ultimele momente, scos la vânzare. Care este prețul la care va fi scos la licitație © Arhivă

Unul dintre obiectele din moștenirea Stelei Popescu, care va fi scos la licitație, este chiar fotoliul în care se spune că actrița ar fi murit.

Mai sunt câteva zile până la licitația în urma căriea vor fi scoase la vânzare unele dintre cele mai valoroase obiecte din colecția Stelei Popescu.

Printre ele se află și fotoliul ei preferat, în care s-a tot scris că chiar ar fi murit, cu trofeul abia primit în mână.

Pentru toți cei interesați să devină noii posesori ai fotoliului, prețul de pornire al acestuia, la licitație, este de la 400 la 600 de euro.

O parte din moștenirea Stelei Popescu, scoasă la licitație

Joi, pe 6 iunie, va fi ținută licitația „Ultimul spectacol”, o dedicație pentru amintirea acestei mari doamne a teatrului și filmului românesc.

La vânzare vor fi scoase numeroase opere de artă. Piesa de rezistență este tabloul „Țărăncuță în vie”, o operă semnată de Samuel Mutzner și estimată la o valoare între 8.000 și 15.000 de euro.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro