Scene emoționante la Spitalul Floreasca! Ce se întâmplă cu soția lui Mihai Constantinescu

+3 click pentru
galerie

Scene emoționante la Spitalul Floreasca! Ce se întâmplă cu soția lui Mihai Constantinescu © Arhivă

Sunt scene emoționante la Spitalul Floreasca, acolo unde este internat Mihai Constantinescu, încă de luni seara. Artistul este în continuare în comă, iar gesturile soției sale i-au impresionat și pe medici.

De când a suferit stopul cardio-respirator care l-a adus, de urgență, la spital, Mihai Constantinescu se află în continuare într-o stare delicată. În tot acest timp, soția lui, Simona, a fost nedezlipită de patul artistului.

Zi și noapte, Simona i-a fost – și îi este – alături soțului. Doarme lângă soțul ei, abia se mișcă de lângă el și așteaptă, ca restul țării, să vină o veste bună, potrivit surselor Spynews.ro.

În continuare, Mihai Constantinescu este conectat la aparate, în comă indusă. Starea lui nu s-a schimbat mult în cursul acestor zile.

A mai avut probleme medicale în trecut

Mihai Constantinescu are o proteză biologică în pozitie mitrală, o proteză biologică în poziţie aortică (2018), o proteză biologica iterativă poziţie mitrală şi anuloplastie tricuspidiană (2017). Nefrectomie dreapta (2018). Bloc atrioventricular grad 1. Accident vascular cerebral sylvian drept prin embolie septică (a III-a 2019).

Luni seara, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se confruntă de ani de zile cu probleme de sănătate la inimă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro