Scene emoționante la Spitalul Floreasca! Ce se întâmplă cu soția lui Mihai Constantinescu

+3 click pentru
galerie

Scene emoționante la Spitalul Floreasca! Ce se întâmplă cu soția lui Mihai Constantinescu © Arhivă

Sunt scene emoționante la Spitalul Floreasca, acolo unde este internat Mihai Constantinescu, încă de luni seara. Artistul este în continuare în comă, iar gesturile soției sale i-au impresionat și pe medici.

De când a suferit stopul cardio-respirator care l-a adus, de urgență, la spital, Mihai Constantinescu se află în continuare într-o stare delicată. În tot acest timp, soția lui, Simona, a fost nedezlipită de patul artistului.

Zi și noapte, Simona i-a fost – și îi este – alături soțului. Doarme lângă soțul ei, abia se mișcă de lângă el și așteaptă, ca restul țării, să vină o veste bună, potrivit surselor Spynews.ro.

În continuare, Mihai Constantinescu este conectat la aparate, în comă indusă. Starea lui nu s-a schimbat mult în cursul acestor zile.

A mai avut probleme medicale în trecut

Mihai Constantinescu are o proteză biologică în pozitie mitrală, o proteză biologică în poziţie aortică (2018), o proteză biologica iterativă poziţie mitrală şi anuloplastie tricuspidiană (2017). Nefrectomie dreapta (2018). Bloc atrioventricular grad 1. Accident vascular cerebral sylvian drept prin embolie septică (a III-a 2019).

Luni seara, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se confruntă de ani de zile cu probleme de sănătate la inimă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest