Schimb emoţionant de mesaje între o cântăreaţă de la noi şi mama ei: "Nu te risipi în chestii care nu-ţi fac bine"! Reacţia sa spune totul

+3 click pentru
galerie

Schimb emoţionant de mesaje între Jo şi mama ei © captură Instagram

Blondina din industria muzicală românească a făcut public un schimb emoţionant de mesaje între ea şi femeia care i-a dat viaţă. Se pare că avea nevoie de câteva sfaturi, iar mama ei nu a ezitat să-i transmită cele mai frumoase cuvinte. Reacţia artistei Jo la mesajele mamei spune însă, tot ce s-ar putea ascunde în spatele conversaţiei. 

Câteva cuvinte de la persoana potrivită şi totul pare că ia alt sens! Mama lui Jo are cu siguranţă vorbele la ea când se pune problema bunei dispoziţii a fiicei sale. "Nu uita ce ţi-am zis. Tu eşti cea mai importantă. Iubeşte-te pe tine şi ieşi la lumină cât eşti tânără. Nu lăsa viaţa să treacă pe lângă tine! Nu te risipi în chestii care nu-ţi fac bine. Iubeşte-te şi atunci când iubeşti pe altcineva.", i-a transmis mama lui Jo, artistei. 

Frumoasa cântăreaţă îi dă dreptate şi înainte de a face publică conversaţia, adaugă un mesaj care cu siguranţă, i-a adus un zâmbet pe buze, mamei. "Mama mea e mai bună decât a ta", a scris Jo. Dacă în spatele acestei discuţii se află o supărare mai mare a artistei sau doar un moment de rătăcire, rămâne de văzut. Cert este că are în viaţă oamenii potriviţi să o ajute, indiferent de impas. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro