Schimbare majoră la Antena Stars! Două vedete şi-au luat rămas bun de la telespectatorii lor

+3 click pentru
galerie

Schimbare majoră la Antena Stars © Facebook

Noul sezon al emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars va fi unul plin cu surprize. Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru nu mai fac parte din echipa emisiunii. 

Răzvan Botezatu şi-a anunţat prietenii de pe reţelele de socializare că, după cinci ani, pentru el proiectul "Star Matinal" a luat sfârşit. Tânărul se pregăteşte pentru o nouă etapă a vieţii sale.

"Orice început are şi un sfârşit! Însă viaţa închide un capitol şi automat deschide altul. Mi-a fost atât de drag să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu telespectorii Antena Stars, la Star Matinal, să fiu omul care îşi punea toată energia în orele dimineţii, să cunosc oameni minunaţi şi să lucrez alături de o echipă frumoasă. Nu mi-e uşor să scriu acest mesaj când trebuie să spun rămas bun celor mai frumoşi ani din viaţa mea. Dar... mereu există un dar. A venit momentul pentru o nouă etapă. Detaliile vor veni la momentul potrivit. Le doresc succes colegilor care vor continua proiectul Star Matinal, şi vouă, telespectatorilor, cei care aţi devenit familia mea, vă spun doar atât: vă mulţumesc pentru tot ❤️🙏🏻", a scris Răzvan Botezatu. 

Nici Raluca Dumitru nu va mai fi la "Star Matinal". Sexy-asistenta TV a scris câteva cuvinte pentru toţi cei care îi urmăresc activitatea şi o apreciază. 

"Pentru mine toamna vine cu schimbări! Închei un capitol minunat din viaţă şi las locul altor file de poveste să fie scrise.... După 5 ani petrecuţi în sânul familiei Antena Stars la "Star Matinal" a venit momentul schimbării. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine în toţi aceşti ani, care m-aţi susţinut şi îndemnat în fiecare zi să fiu mai bună, dar şi celor care v-aţi trezit în fiecare dimineaţă să beţi cafeaua cu noi!Sunt pregatită să fac faţă provocărilor, aştept cu drag să vă anunţ ce va urma, la momentul prielnic. Până atunci vreau să le urez succes pe mai departe colegilor de la Star Matinal şi să aibă dimineţi pline aşa cum au fost şi ale mele în aceşti 5 ani!", este mesajul Ralucăi Dumitru. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro