Surpriză la Antene! Ce se întâmplă cu matinalul!

+2 click pentru
galerie

Schimbările şi surprizele se ţin lanţ la Antene! După ce matinalul "Răzvan şi Dani" s-a mărit, iată că au din nou loc schimbări. Însă, de data aceasta, este vorba de matinalul de la Antena Stars!

Începând de luni se face rocada între cele două matinale. Astfel, matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Ştefănescu şi Roxana se va putea vedea pe micile ecrane de luni până joi, de la ora 08:00 până la 11:45, iar matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia va putea fi urmărit vineri de la ora 08:00 la 11:45, dar şi sâmbătă şi duminică!

Sâmbătă şi duminică telespectatorii îi vor primi în casele lor pe Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia, de la ora 09:00 până la 13:00.

Dacă vorbim de surprize, ei bine... La fel cum au obişnuit până acum, matinalii le-au pregătit mari surprize telespectatorilor. Momente spectaculoase, ştiri mondene şi nu numai - oferite în timp real, pentru telespectatorii Antena Stars!

De asemenea,  alături de matinali există o echipă de super reporteri cărora nu le scapă nimic! De la cele mai de controversate evenimente mondene până la ştiri bombă transmise în timp real... totul pe Antena Stars!

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest