Schimbările continuă la Antena Stars! El îl va înlocui pe Andrei Ștefănescu la „Star Matinal de Weekend”!

+4 click pentru
galerie

El va prezenta „Star Matinal de Weekend” alături de Nasrin! © Facebook

Sezonul schimbărilor continuă la Antena Stars! Mai exact, în familia „Star Matinal de Weekend”, acolo unde, alături de Nasrin Ameri, telespectatorii vor putea vedea un nou prezentator.

Andrei Ștefănescu pleacă de la cârma celui mai tare matinal de weekend, pentru a se bucura de inedita experiență „Asia Express”, acolo unde are rolul de co-prezentator, alături de Liviu Vârciu și Gina Pistol.

Bineînțeles, va exista cineva care să-i țină locul și mai mult ca sigur nimeni nu bănuiește cine este noul prezentator „Star Matinal de Weekend”. Ei bine, este vorba despre o față deloc nouă: Vj Raru!

CITEȘTE ȘI Prezentatoare de la Antenă, cerută în căsătorie într-un mod inedit! Nu a ştiut nimic şi a izbucnit în lacrimi

Timp de multă vreme, Vj Raru și Nasrin Ameri au fost fața „Star Matinal de Weekend”. La sfârșitul lunii februare, însă, acesta s-a despărțit, în lacrimi, de echipa la care, iată, se întoarce după toate aceste luni. Vj Raru este noul prezentator „Star Matinal de Weekend”, dar nu prea este nou deloc, până la urmă, nu-i așa?

„Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. De televiziune zic, că fata e aproape măritată, cu altul, care culmea, mi-e și prieten. Păi dacă-i asa, de mâine mă întorc la ea, la marea mea dragoste Ne revedem mâine dimineață la 09:00 pe Antena Stars! #starmatinaldeweend #live #tvshow”, a fost mesajul transmis de Vj Raru.

Așadar, pe Vj Raru, Nasrin Ameri și Roxana Niculae îi veți putea vedea sâmbătă, 20 octombrie, la 09:00, la Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro