Se aud clopoţei de nuntă pentru Ramona Olaru şi Cuza? "Da, ne-am cunoscut părinții cam din prima lună de relație"

+4 click pentru
galerie

Ramona Olaru, colega de platou a lui Răzvan şi Dani, este în culmea fericirii. Vedeta şi-a găsit sufletul pereche, după ce a trecut printr-un divorţ după un mariaj de 3 ani. În prezent, frumoasa Ramona are o relaţie cu Adrian Popescu, Cuza de la "Noaptea Târziu".

Ramona Olaru şi Cuza au o poveste de dragoste ca în poveşti. Deşi vedeta Antenei 1 a trecut printr-o perioadă dificilă cu divorţul, zâmbetul i-a apărut din nou pe buze, atunci când l-a întâlnit pe Cuza, cel care o face fericită zi de zi, lucru expus pe conturile de Instagram ale celor doi.

Recent, aceasta a declarat că nu se mai grăbeşte în privinţa nunţii, susţinând că nu actele sunt cele care îi unesc pe doi oameni. Cu toate acestea, Ramona şi Cuza şi-au cunoscut deja familiile şi sunt foarte încântaţi de iubirea pe care o trăiesc în prezent. "Da, ne-am cunoscut părinții cam din prima lună de relație. Ne place siguranța, am observat că amândurora ne place siguranța și atunci a trebuit să trecem și la pasul acesta încă de atunci, de la început.", a declarat Ramona, conform Libertatea.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro