Se pune de nuntă în 2020! Alex Băluță și-a cerut iubita însărcinată în căsătorie, într-un cadru de vis / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Se pune de nuntă în 2020! Alex Băluță și-a cerut iubita însărcinată în căsătorie, într-un cadru de vis © Instagram

Intrarea în anul 2020 a fost de neuitat pentru Alexandru Băluţă Care şi-a luat inima-n dinţi şi și-a cerut de soție iubita, pe Diana, tocmai în Dubai.

Chiar în noaptea de Revelion, Alexandru Băluță a făcut gestul cel mare! Emoționată, Diana, abia şi-a putut stăpâni lacrimile şi a spus cel mai sincer "da" din viaţa ei! Aceasta este însărcinată în cinci luni și va naște în aprilie primul lor copil!

Alex Băluță a făcut pasul cel mare!

Alexandru Băluță a petrecut Revelionul alături de iubita lui, dar și de foștii lui coechipieri de la Craiova, Alex Mitriță, Cristi Bărbuț, dar și de Adrian Mutu şi Laurențiu Reghecampf. Au petercut noaptea dintre ani în cel mai luxos restaurant din Dubai şI suntem siguri că frumoasa logodnică a fotbalistului nu va uita niciodată trecerea din 2019 - în 2020!

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Băluță făcea declarații exclusive despre faptul că, în curând, se va găsi în postura de tătic. Știe deja că va avea o fetiță și a mărturisit că logodnica lui a avut mult de suferit în acesastă perioadă, având în vedere că se confruntă cu o sarcină toxică.

„Sunt fericit că e fetiță, nu mă vedeam tată de băiat acum, nu am răbdare. La fete cedez mai ușor, las de la mine. Fetele sunt mai lipicioase!”, declara fosta stea din Bănie, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În concluzie, Băluță a spus că nu are niciun dubiu: este convins că și el și Diana se vor descurca cu brio în rolul de părinți.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro