DNA a pus sechestru pe averea lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu FCSB

DNA a pus sechestru pe averea lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu FCSB © spynews.ro

Gigi Becali are din nou probleme cu legea! Finanţatorul roş-albaştrilor nu a reuşit să convingă DNA că nu a spălat 50 de milioane de euro alături de nepotul său, Vasile Geambazi, aşa cum a fost acuzat şi i s-a pus sechestru pe conturi. Însă, latifundiarul este optimist şi spune că se va rezolva totul în curând. Ce se întâmplă cu FCSB în aceste condiţii?

Gigi Becali şi nepotul său, Vasile Geambazi, au fost chemaţi la începutul acestei săptămâni la sediul DNA în calitate de suspecţi într-o afacere imobiliară. După ce s-a aflat că nepotul lui Becali este acuzat de spălare de bani, au urmat reacţii în lanţ, iar acum a venit bomba şi în cazul lui Becali: i s-a pus sechestru pe conturi!

Va avea de suferit sau nu echipa pe care o deţine latifundiarul? 

Gigi Becali a explicat că FCSB nu va întâmpina probleme din cauza problemelor sale cu DNA. Latifundiarul a precizat că sechestrul a fost pus pe conturile sale personale, iar FCSB deţine în cont 3 milioane de euro, bani de care nu s-a atins nimeni!

"Nu are treabă echipa cu ce se întâmplă cu mine. Ei mi-au pus sechestru pe conturile personale. FCSB are 3 milioane de euro în cont. N-au treabă societățile mele", a declarat latifundiarul pentru Digi Sport.

În următoarele zile, susţine Gigi Becali, se va rezolva totul: Eu am sechestru pe conturile personale. O să se rezolve totul într-o săptămână două”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali şi Vasile Geambazi au ajuns în atenţia DNA după ce, în urma unui schimb de cesionari şi împuterniciri, Vasile Geambazi a rămas proprietarul unui teren de 21 de hectare, cumpărat de latifundiar în anul 2006.

Omul de afaceri era totuşi, împuternicit să ceară despăgubiri de la ANRP. Aşa, statul a ajuns să plătească 60 de milioane de euro pentru pentru un teren vândut, de defapt, cu un milion.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro