Ce aflase Ileana Ciuculete, cu puțin timp înainte să moară. Artista s-a luptat până în ultima clipă

Ce aflase Ileana Ciuculete, cu puțin timp înainte să moară. Artista s-a luptat până în ultima clipă © Arhivă

Moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete a șocat mulți oameni. Însă, probabil cel mai dureros lucru este că nu a fost deloc atât de subită pentru îndrăgita artistă. Ileana Ciuculete a ținut secretă condiția ei precară de sănătate, așa că numeroși apropiați și nu numai au fost complet luați prin surprindere.

Potrivit unor informații din anturaj, Ileana Ciuculete a luptat până în ultima clipă pentru a supraviețui. A trecut prin multe cabinete medicale, în unul dintre ele primind și o veste cutremurătoare, cu doar câteva luni înainte de a se stinge.

Vestea tulburătoare primită de Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete știa încă din vară că este bolnavă, însă a preferat să nu fie o povară pentru nimeni. Drept urmare, a suferit în tăcere și nu le-a menționat nimic colegilor de breaslă.

Nu s-a plâns nicio secundă, deși, cu câteva luni înainte de a muri, a primit o veste cruntă: că nu va mai trăi mult.

„Şansele să supravieţuiască mai mult de câteva luni erau minime, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat, în ciuda tratamentelor de la spitalele din Bucureşti la care a fost internată”, dezvăluiau surse apropiate artistei, la vremea respectivă.

Ileana Ciuculete a ajuns și la clinicile din străinătate, acolo unde a încercat să caute remediul care ar fi putut să o salveze.

„Pentru a fi convinsă în ce stadiu se află ficatul ei, a fost în mare secret la o clinică privată din afară, unde şi-a făcut o biopsie! Rezultatul a fost, însă, dureros”, au mai precizat aceleași surse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro