Secretul din trecut al milionarului care i-a spart casa Biancăi Drăguşanu! Scandal de proporţii

+4 click pentru
galerie

Milionarul care i-a pus inima pe jar Biancăi Drăguşanu a fost implicat într-un scandal de proporţii, în încercarea de a-şi apăra fratele.

Tristan Tate a reacţionat extrem de dur în spaţiul virtual, în încercarea de a-l spriji pe fratele său, Andrew, care se afla în "război" cu producătorii unui reality show – scandal presărat cu acuzaţii grave, de rasism şi afirmaţii homofobe.

Tristan Tate este un englez mutat în România de aproximativ trei ani, tatăl lui a fost american,iar mama sa este englezoaică. Noul iubiţel al Biancăi Drăguşanu este campion la kickboxing şi are deja în palmares două centuri. Tristan Tate iubeşte sportul si este, de asemenea, comentator la Galele RXF.  Tristan Tate este o fire ambiţioasă care a plecat de jos şi a ajuns prin forţe proprii să se bucure de succes şi de o viaţă luxoasă. Conduce bolizi de sute de mii de euro, are conturile pline şi locuieşte într-o casă de vis, dar viaţa sa nu a fost mereu aşa. Într-un interviu pentru Antena Stars, Tristan Tate a declarat că părinţii lui nu au fost bogaţi, iar kickboxing-ul l-a ajutat să se realizeze atât pe el, cât şi pe fratele lui.

"Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinţii noştri nu au fost bogaţi. Când eram foarte săraci am învăţat care sunt prietenii adevăraţi. Atunci când eşti milionar, toţi vor să îţi fie prieteni. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar ceea ce am se datorează lui pe o parte, era un tip inteligent şi ne-a insuflat puţin din inteligenţa lui. Când am venit în Bucureşti am încercat să ne facem prieteni, nu am reuşit şi ne-am luat mai mulţi câini. Am fost campion european, era pe culmile succesului, dar când mă antrenam pentru Campionatul European, un taximetrist din Braşov a făcut accident cu maşina în care mă aflam şi m-am accidentat la umăr. Nu mai pot lupta. Eu şi fratele meu suntem o echipă, am făcut totul împreună de la afaceri la kickboxing, am împărţit ultima lingură de mâncare. Am făcut totul ca o echipă. Am suficienţi bani acum şi mă pot relaxa. Avem în total 5 maşini. Una dintre maşini a costat un sfert de milion de euro", a declarat Tristan Tate la Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro