Secretul familiei Becali a ieşit la iveală! Latifundiarul a spus totul, după un lung mariaj

+2 click pentru
galerie

Secretul familiei Becali a ieşit la iveală! Latifundiarul a spus totul, după un lung mariaj © arhivă

S-a aflat cel mai mare secret al familiei latifundiarului! Cu toate că este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton şi la fiecare apariţie reuşeşte să iasă în evidenţă, a preferat şă-şi ţină familia departe de camerele de filmat. 

A ieşit la iveală o informaţie despre care nimeni nu avea habar. Şi cel care a spus secretul familiei Becali este însuşi latifundiarul. Are legătură cu soţia lui, Luminiţa!

Gigi Becali şi Luminiţa sunt alături unul de celălalt de mai bine de 30 de ani. Când s-au cunoscut, ea avea doar 14 ani! Cei doi au împreună trei fete pe care le susţin necondiţionat, iar cea care s-a ocupat de educaţia lor este chiar Luminiţa.

Deşi soţia lui Gigi Becali este o femeie de casă, o prezenţă discretă şi nu obişnuieşte să apară în faţa camerelor pentru declaraţii, de fiecare dată îl însoţeşte pe latifundiar la evenimente precum nunţi sau botezuri.

Gigi Becali: "Suntem rude"

Nu, nu este nicio glumă! Luminiţa, femeia alături de care îşi trăieşte viaţa de mai bine de trei decenii, este mai mică decât el cu 12 ani şi îi este verişoară de gradul trei. „Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin”, a declarat în urmă cu ceva timp Gigi Becali.

Legăturile de acest gen sunt comune la machidoni, iar Gigi Becali şi soţia lui nu au încălcat nicio regulă bisericească. Nici nu ar avea cum, dat fiind faptul că latifundiarul este un om credincios în adevăratul sens al cuvântului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest