Secretul Gabrielei Cristea pentru șnițele delicioase. Cum să le prepari pentru o masă în familie

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 08.06.2025 la 22:56
Actualizat pe 08.06.2025 la 22:56
- Secretul Gabrielei Cristea pentru șnițele delicioase
- Cum să le prepari pentru o masă în familie
Gabriela Cristea reuștește să îmbine cariera profesională cu viața de familie. Îi face să pregătească numeroase rețele delicioase și le împărtășește fanilor din mediul online. Recent, a dezvăluit secretele sale pentru șnițelele de pui, un preparat foarte simplu și iubit de toată lumea.
Secetele pentru snițele de pui delicioase
Gabriela Cristea a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, pasiunea ei pentru bucătărie. Vedeta le arată fanilor rețetele inedite pe care le prepară, oferind și numeroase sfaturi pentru ca rezultatul să fie unul delicios.
Recent, fosta prezentatoare TV a publicat o nouă rețetă video, unde a preparat șnițele pane. Deși sunt simple de făcute, a adăugat și un ingredient surpriză care ajută coca să rămână pe carne înainte de prăjire. Astfel, vor avea un aspect uniform și rezultatul va fi unul delicios.
Rețeta de șnițele a Gabrielei Cristea
Ingrediente
- piept de pui
- ouă
- ulei
- făină
- pesmet simplu
- pesmet crocant
Mod de preparare
„Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba.
Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet.
Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet. Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie”, a explicat Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.