Secretul Loredanei Groza. La ce trucuri apelează vedeta pentru a arăta impecabil și la 49 de ani

Secretul Loredanei Groza © Arhiva

Loredana Groza arată impecabil, iar fiecare apariție a divei este de-a dreptul năucitoare. Deși are 49 de ani, artista arată acum mai bine ca niciodată și se pare că nu face eforturi prea mari pentru a avea o imagine de nota zece.

Lori, așa cum îi spun piretenii, are o carieră strălucitoare și mereu a știut să își surprindă fanii cu stilul său. Nu de puține ori, artista și-a reinventat stilul, iar schimbările produse au fost mereu pe placul celor care o urmăresc.

Deși stilul și l-a schimbat, jurata de la ”Next Star” nu a avut mari schimbări și în ceea ce prvește silueta. Diva s-a bucurat dintotdeaua de un corp tras parcă prin inel.

Chiar dacă acum Loredana se află în izolare, concertele și filmările pentru emisiunea ”Next Star”, fiind întrerupte, vedeta nu se abate de la regulile pe care le respecta în mod normal. Cântăreața duce un stil de viață sănătos, dar face și unele sacrificii pentru a se bucura de o talie de viespe și spune că nu va ieși din această perioadă cu kilograme în plus.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.

De asemenea, Groza nu face rabat nici de la mișcare. Deși trebuie să stea în casă în această perioadă, diva nu uită să își reserve timp și pentru a face sport.

“Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai spus Lori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro