Secretul relației dintre Mirela Vaida și soacra sa: ”Ne spunem din start ceea ce ne deranjează”

Secretul relației dintre Mirela Vaida și soacra sa © Arhiva

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite artiste și prezentatoare TV. Vedeta are farmecul ei și reușește cu ușurință să ajungă la sufletele oamenilor. Așa s-a întâmplat și cu soacra sa.

Mirela a reușit ceea ce puține femei măritate pot face. Prezentatoarea și-a cucerit soacra, ba mai mult, cele două locuiesc și sub același acoperiș.

Relația dintre Mirela Vaida și mama soțului său este una extrem de frumoasă și nu de puține ori, vedeta a povestit în mediul online tot felul de întâmplări haioase cu ea și soacra sa.

Vedeta este extrem de mulțumită de relația pe care o are cu soacra sa și spune că viața ei este mult mai ușoară de când Titza s-a mutat la ei acasă.

”Mama va rămâne întotdeauna mama, iar soacra este persoana pe care o respecţi pentru că este mama soţului tău și bunica copiilor tăi. Deşi amândouă suntem două fete de gaşcă, i-a fost foarte grea adaptarea într-o casă nouă, în care ea nu mai are intimitatea ei, spaţiul ei, tabieturile ei. Lucrurile astea s-au făcut şi se fac greu. Nici eu nu sunt o persoană chiar uşor de acceptat sau cu care se trăieşte uşor. E clar că mai sunt momente în care fiecare are nevoie să fie lăsat în pace, să nu ne batem una pe alta la cap”, a declarat Mirela Vaida, conform Libertatea.

Titza, așa cum o alintă vedeta, s-a mutat în casa familiei fiului ei în toamna anului trecut. De atunci, soacra vedeti gătește, spală, face curățenie, are grijă de nepoți, dar nu uită ”să se mai ia” și de Mirela.

„Am început să ne cunoaştem și să ne înţelegem din priviri. Nu cred că mama e geloasă, ci că se bucură că am o soacră cu care mă înteleg, care mă ajută la treburile casei, care mă poate ajuta cu copiii când am nevoie. Mai mult decât atât, pe vremea părinţilor noştri relaţia cu soacra era una destul de rece şi de ostilă din start. Acum lucrurile s-au schimbat, au devenit relaţii de prietenie, oamenii sunt mai deschişi, mai dezinhibaţi. Noi am decis să ne spunem din start ceea ce ne deranjează, ca să nu acumulăm gratuit frustrări. Şi chiar aşa facem”, a mai spus prezentatoarea TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro