Semnul că nu mai e cale de întoarcere. Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Mitoșeru după separarea de acesta

+3 click pentru
galerie

Semnul că nu mai e cale de întoarcere. Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Mitoșeru după separarea de acesta © arhiva

Mihai Mitoșeru și fosta sa soție au decis să divorțeze în luna octombrie după ce au anunțat că mariajul lor a ajuns la final. Chiar dacă au trăit clipe frumoase împreună, se pare că nu mai există cale spre întoarcere, iar Noemi deja a făcut următorul pas în mod public.

Mihai Mitoșeru și Noemi, fosta lui soție, au trăit ani foarte frumoși împreună, însă se pare că ultima perioadă a pus foarte multă presiune pe aceștia. Cei doi au ales să divorțeze la notar și să meargă fiecare pe drumul cel lui. 

Deși mulți sperau ca cei doi să mai dea o șansă iubirii, se pare că nu mai este cale de întoarcere, iar Noemi deja a făcut următorul pas chiar în văzul tuturor. Dacă până acum pe pagina sa de Facebook avea numele de Noemi Mitoșeru, mai nou aceasta a revenit la numele său de fată: Noemi Dragomir, semn că relația lor este de domeniul trecutului. 

"Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat! 🙏", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook, alături de o fotografie în care o sărută pe obraz pe femeia care i-a fost soţie şi alături de care a petrecut nu mai puţin de 13 ani.

Ce spunea Mihai Mitoșeru despre separarea de fosta lui soție 

Anunțul ca se vor separa a venit chiar de la Mihai Mitoșeru pe contul său de socializare. Vedeta a ținut să-și lamurească prietenii virtuali cu privire la decizia pe care a luat-o:

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro