Semnul de pe contul de socializare a Biancăi Drăgușanu, după împăcarea cu Alex Bodi

+3 click pentru
galerie

Semnul de pe contul de socializare a Biancăi Drăgușanu, după împăcarea cu Alex Bodi © arhiva

Dragoste cu năbădăi, cam așa ar putea să se numească povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. După ce au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări, cei doi amorezi sunt din nou împreună, iar acest lucru este evident și pe pagina de socializare a blondinei.

Împăcare, despărțire și din nou împăcare, cam așa a fost poveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în ultimele luni de zile. Chiar dacă s-au certat de mai multe ori, cei doi au ajuns până la urmă în fața ofițerului de stare civilă acolo unde și-au unit destinele pentru totdeauna, însă certurile dintre ei au continuat și după acest lucru. Când toată lumea se aștepta ca amorezii să posteze fotografii incediare, Bianca Drăgușanu a anunțat că va divorța de Alex Bodi. 

Pentru că era sigură ca va divorța de soțul său, Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele de pe contul de Instagram la numele cu care e deja cunoscută, după ce și-l schimbase între timp în Bianca Bodi. 

Data la care trebuiau să semneze actele de divorț a trecut, iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că sunt pe drumul cel bun. Sunt din nou fericiți și pozează tot timpul împreună, merg în vacanțe, iar încă un semn a apărut pe pagina vedetei. Aceasta și-a schimbat numele din nou în Bianca Bodi. 

Bodi i-a oferit verigheta de Crăciun

Pe lângă cadourile pe care i le face zilnic, Bodi a surprins-o din nou pe Bianca. Bărbatul i-a oferit o verighetă, în acest fel cerând-o din nou în căsătorie. Toată povestea a fost postată pe contul de Instagram al vedetei, pe InstaStory, însuși de Bianca, care trece momentan prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro