Şerban Copoţ, de urgenţă la spital. Prezentatorul de la iUmor, nevoit să stea la pat / FOTO

Şerban Copoţ, de urgenţă la spital. © Arhiva

Carismaticul prezentator de la iUmor trece prin momente mai puţin plăcute. Şerban Copoţ, căci despre el este vorba, a ajuns pe mâna medicilor din cauza neatenţiei, după cum chiar el spune.

Vedeta s-a accidentat şi a ajuns imediat la spital. Din fericire, incidentul nu a fost unul foarte grav, astfel, Copoţ nu a fost internat, însă va trebui să stea la pat pentru a se recupera.

Şerban Copoţ a ajuns pe mâna medicilor pentru a avea parte de îngrijiri medicale de specialitate. Din neatenţie, artistul s-a ales cu un diagnosticat care îl va ţine câteva zile la pat. Mai excat, medicii l-au diagnosticat pe Copoţ cu luxaţie la glezna picioarului drept.

După ce s-a întors de la spital, în stilul caracterist, Copoţ a făcut haz de necaz. Şi-a fotografiat picioarul extrem de umflat şi a urcat imaginea pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj umoristic.

"Cand esti cu capul in nori, e vai de picioare #luxatie #laorizontala #pauzăforțată", a scris Şerban Copoţ pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul de la Antena1 nu a dat detalii despre cum s-a petrecut incidentul, însă le-a transmis celor care îi urmăresc activitatea din mediul online, că totul a fost din cauza neatenţiei.

Fanii nu au stat degeaba şi au recaţionat imediat.

"Multă sănătate!", "Recuperare rapidă!", "Însănătoşire grabnică!", au fost doar câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Şi cum şi cei care îi urmăresc au umor, unii nu s-au putut abţine şi au făcut câteva glume pe seama prezentatorului.

"Aşa pățești când sari gardul la vecina", Cine a observat că e epilat pe picioare doar cât să îşi ridice pantalonii?", "Șerban parcă nu era Laurențiu Duță cu capul în nori dacă nu mă înșel?" Sau te pregătești pentru Te Cunosc de Undeva?”, au fost mesajele pline de haz pe care le-a primit Copoţ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro