Şerban Copoţ, gest de iubire pentru soţia sa. Vedeta a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite

+3 click pentru
galerie

Şerban Copoţ, gest de iubire pentru soţia sa. Vedeta a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite © Instagram

Şerban Copoţ şi soţia sa Roxana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani. Rodul iubirii lor s-a transformat în doi copii minunaţi, de care sunt nedespărţiţi. Iată ce gesturi de afecţiune îi oferă zilnic prezentatorul partenerei sale de viaţă!

Nu trece nicio zi în care Şerban Copoţ să nu-şi răsfeţe soţia. Cei doi sunt văzuţi mereu cu zâmbetul pe buze, lucru care nu ne miră, deoarece în relaţia lor lucrurile merg ca pe roate. Îndrăgitul prezentator de la iUmor se numără printre vedetele care au hotărât să nu-şi expună public viaţa privată, respectându-i astfel decizia Roxanei. Vedeta ţine mereu cont de preferinţele acesteia, drept pentru care face orice pentru a o şti fericită.

Şerban Copoţ şi copiii săi, doi băieţei minunaţi pe nume Alexandru şi Tedi, împart aceeaşi pasiune: drumeţiile. Acestea însă nu sunt întocmai pe gustul mamei lor, drept pentru care prezentatorul nici nu îi cere să îi însoţească, preferând ca Roxana să se bucure după bunul plac de clipele de relaxare.

“Soția mea nu stă cu noi. Evident că vine cu noi, dar nu și pe trasee. Noi ne facem expedițiile noastre. Ea stă frumos la hotel. De ce să o chinuim? Nu e genul care vrea neapărat să vină cu noi în mijlocul naturii. Ne-a zis că-s prea multe insecte, că nu vrea să stea să se șteargă cu șervețele și să mergem noi la pescuit, unde vrem noi, că nu are nici o problemă. Așa are și ea timp pentru ea, să stea la SPA, să-și facă treburile ei cât noi bântuim. Este o situație în care fiecare are de câștigat. Chiar încurajez tații să-și ia copiii și să le lase pe mămici să stea liniștite”, a povestit Șerban Copoţ pentru Libertatea.

De asemenea, Şerban Copoţ împarte absolut toate sarcinile cu soţia sa, astfel încât deseori găteşte pentru întreaga familia. Acest lucru nu îl deranjează deloc, ba chiar îl face cu plăcere, cu acest prilej scutindu-şi soţia de câteva ore de muncă în plus.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro