Serghei Mizil are interzis la live-uri pe reţelele de socializare! Cu ce a deranjat internauţii. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Serghei Mizil are interzis la live-uri pe reţelele de socializare! Cu ce a deranjat internauţii. VIDEO © captură video

În stilul caracteristic, Serghei Mizil a anunţat că are interzis la live-urile pe reţelele de socializare! Afaceristul i-a deranjat pe câţiva internauţi, care l-au raportat. Acum, tună şi fulgeră! De ce se uită la el dacă nu îl plac?

Serghei Mizil se distra deseori pe Facebook, cu tot felul de live-uri. Ultima dată însă, a făcut un dans care s-a terminat cu o imagine... neaşteptată. Şi-a arătat partea dorsală, iar câţiva internauţi, deranjaţi de ce au văzut, l-au raportat.

Cu toate acestea, nu i-au blocat accesul la Facebook, ci doar la live-urile de pe reţeaua de socializare. Acestea fiind spuse, admiratorii săi mai au de aşteptat până la următorul filmuleţ amuzant, făcut live de Serghei Mizil.

"Nu mai am voie să fac live-uri. Nu m-a închis de tot. Nu am făcut nimic urât. Nu vreau să jignesc pe toată lumea, dar sunt multe găini... Pot să le spun lepre astora cărora mi-au făcut notificare. Când navigam eu... Am făcut un dans în care am terminat arătându-mi partea dorsală. Am avut filmări în care înjur 20 de minute. Nu m-au închis. Mi-a dat unu report. Eu am o altă problemă. Dar dacă tu nu mă placi pe mine, de ce te uiţi la mine?", a declarat Serghei Mizil la Xtra Night Show.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro