Show de zile mari la petrecerea Sânzianei Negru! Cum s-a deghizat Andreea Esca / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Show de zile mari la petrecerea Sânzianei Negru! Cum a venit deghizată Andreea Esca / VIDEO © Instagram

Celebra vloggeriţă Sânziana Negru şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a dat mare bairam, ca în vremurile bune! Andreea Esca a venit deghizată şi, alături de ceilalţi invitaţi, a făcut senzaţie pe muzica anilor 90. Avem super imagini de la petrecere! 

A fost ziua cunoscutei vloggeriţe, Sânziana Negru, care a împlinit 33 de ani şi a ţinut să aibă parte de o petrecere ca pe vremuri. Zis si făcut, vedeta a stâns toţi prietenii faimoşi şi a organizat o petrecere cu tematica anilor 90! Andreea Esca, Laura Giurcanu, Ioana  Grama, Mira sunt doar câteva dintre vedetele care au fost alături de blondină.

Telefoane cu fir, televizoare cu tub, şi multe altele, au fost elementele de senzaţie ale petrecerii. 

Până şi mâncarea a fost în ton cu tema aleasă, aşa că invitaţii s-au bucurat de preparate deliciose, toate aşezate spectaculos în boluri de fier, potrivit Antena Stars.

Nici la partea cu dansul lucrurile nu au stat altfel, invitaţii s-au întrecut în mişcări care mai de care până în zori, iar sărbătorita a oferit un show de zile mari pe hiturile anilor 90.

Cu siguranţă cel mai aşteptat moment a fost de la 12 noaptea! Toţi cei dragi s-au strans în jurul Sânzianei Negru şi i-au cântat la mulţi ani, iar bloggeriţa nu a mai putut să-şi încapă în piele de fericire!

Drama Sânzianei Negru

La începutul anului 2020, Sânziana Negru şi-a deschis sufletul în faţa urmăritorilor şi şi-a spus durerea. 

"Al doilea an în care mă uit în telefon unde scrie Tata și nu mai pot sună să-ți spun “La mulți ani” de ziua ta. Dar dacă te-aș suna, ți-aș spune că mi-e dor să mai facem o integramă împreună. Și că în ultimele zile mi-am mai cumpărat 3 cărți. Ți-ar fi plăcut să auzi asta, dar mi-ai spus să nu mai dau banii pe ele până nu termin de citit toată biblioteca noastră, pe care tu ai făcut-o de la prima carte cumpărată în studenție cu banii de mâncare. Cum e în 2020? Azi e soare, dar cred că nu la fel de soare cum e la tine. Mi-e dor de tine, te sun și mai târziu", a scris Sânziana Negru pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro