Şi-a scos sau nu coastele pentru o talie de viespe. Bianca Drăguşanu a spus tot adevărul

Bianca Drăguşanu a spus tot adevărul despre silueta ei

Bianca Drăguşanu face ce face şi este mereu în atenţia publicului. Fie că este vorba despre relaţia cu Alex Bodi, despre fetiţa ei sau despre operaţiile estetice, blonda ajunge mereu pe prima pagină.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când blonda a ţinut să clarifice zvonurile apărute despre silueta ei.

Şi cum ştim foarte bine că Bianca este o împătimită a operaţiilor estetice, transformându-se de-a lungul anilor într-un mod spectaculos, reuşind acum să arate exact ca o păpuşă, fără niciun defect, mulţi s-au gândit că talia ei extrem de mică este datorată tot unei intervenţii.

Însă, sirpriză! Se pare că blondina nu a apelat şi de această dată la medicul estetician, ci doar a muncit din greu pentru a se încadra în standardele 90-60-90. Căci, deşi a devenit mamă, Bianca Drăguşanu se laudă cu o siluetă de vis.

Mult sport, puţină mâncare, dar şi mâna unui medic iscusit au făcut ca Bianca Drăguşanu să fie acum invidiată de o mulţime din femei,

Şi pentru că mulţi au acuzat-o că şi-a scos din coaste pentru a avea o talie de viespe, Bianca a decis acum, după mult timp în care a ignorat gurile rele, să spună adevărul despre cum reuşeşte să aibă un astfel de trup. Fără să lase loc de interpretări şi extrem de sinceră, soţia lui Alex Bodi a închis gura cârcotaşilor.

Deşi, spune că s-a gândit la o astfel de intervenţie, medicul pe mâna căruia voia să se lase, a spus un "NU" cât se poate de categoric.

„Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am 1.80 m. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie", a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Se pare că secretul Biancăi constă în plăcerea de a petrece mult timp în sala de sport. Însă, ştim şi că vedeta nu este gurmandă, acest lucru ajutând-o să reziste cu brio în momentele în care a apelat la tot felul de diete.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro