Şi-au mai dat o şansă, la 6 luni de la divorţ. Alessia, din nou împreună cu tatăl copilului ei

Şi-au spus adio după 11 ani de relaţie, însă, la 6 luni de la despărţire, Alessia şi tatăl copilului ei au decis să îşi mai dea o şansă.

Acum, la şase luni de la divorţ, cei doi au decis să nu îşi bată joc de iubirea ce şi-o poartă unul altuia, sentimentele încă existând.

Aşa ce se face că Alessia şi Alvin au dat startul împăcărilor în anul 2020, devenind, din nou, o familie fericită.

"S-au împăcat. Și-au mai dat o șansă. Au făcut acest lucru și pentru copil. Cred că și el și-a dat seama că cel mai bine e acasă. Copilul e fericit că acum sunt cu adevărat o familie", a mărturisit un apropiat al artistei, conform viva.ro. 

Motivul despărţirii

Chiar dacă separea de cel pe care l-a iubit a distrus-o, Alessia şi-a revenit cu greu, însă a decis să meargă mai departe de dragul copilului lor, care nu a trebuit să simtă că mami şi tati au decis să meargă pe drumuri separate.

La vremea aceea, cei doi au decis să se separe pentru că, spunea artista, ea ar fi foarte cicălitoare, iar el nu s-ar fi implicat în totalitate în relaţia pe care o aveau. Aşa se face că, imediat după botezul copilului lor, si-au spus adio. 

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Mai interacţionăm când şi când. Nu mai stăm împreună de prin februarie. Au trecut destule luni. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. l m-a cerut, am acceptat logodna. Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar, sincer, eu am simţit că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei", declara artista, în urmă cu câteva luni.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro